KORACI – UPUTE ZA PRIJAVU SUDIONIKA

1. eSKAUT – PRIJAVA SUDIONIKA

Prijavu članova – sudionika 11. Smotre možete obaviti na najjednostavniji mogući način – kroz eSkaut.

U eSkautu je dodan modul “Smotra 2022.” i u njemu izbornik s opcijama „Sudionici“ i „Ne sudjeluju“. U početku, sve svoje članove pronaći ćete u “Ne sudjeluju”. U kućici ispred imena označite sve one koji sudjeluju (koje prijavljujete u tom krugu prijava) i kliknite gore desno na ikonu palac gore i označeni članovi bit će prebačeni na listu „Sudionici“.

Postupak može ponoviti koliko god je puta potrebno, a ako ste nekoga pogrešno prijavili, samo ga na isti način u izborniku “Sudionici” isključite s popisa (Napomena: ponekad osvježavanje popisa ne odradi odmah kako treba, ali prelaskom iz “Sudionici” u “Ne sudjeluju” i obrnuto, odradit će se osvježavanje).

Kada lista bude konačna možete prijeći na Typeform prijavu.

Tijekom prijave sudionika kroz eSkaut ne trebate dodatno unositi osobne podatke članove jer već postoje u bazi podataka, a osobni podaci sudionika 11. Smotre su nam jako bitni zbog različitih prijava (policija, osiguranje, SIH itd.).

2. Typeform detaljna prijava udruge i sudionika

Nakon što ste članove označili za sudjelovanje kroz eSkaut, sada trebate ispuniti Typeform prijavu udruge.

Kroz Typeform bit ćete upitani o broju sudionika kojeg ste prijavili kroz eSkaut te za njih navesti količinu svake od veličina majica, prehrambene navike itd.

Važno je da je broj prijavljenih sudionika kroz eSkaut istovjetan s brojem sudionika kojeg unosite u Typeform.

Poveznica – Detaljna prijava udruge i sudionika.

3. Provjera usklađenosti brojeva eSkaut i Typeform

Nakon što ste članove unijeli kroz eSkaut te prijavili udrugu kroz Typeform provjerite poklapaju li se brojevi prijavljenih. Ako su brojevi usklađeni – jednaki, završili ste s tim dijelom prijave.

4. Slanje razreza na e-mail udruge

Nakon što administratori provjere ispravnost unosa podataka u prijavama, na e-mail adresu udruge dobit ćete razrez s navedenim brojem prijavljenih sudionika te ukupnim iznosom kotizacije kojega ćete uplatiti na račun 11. Smotre izviđača Hrvatske.

5. Uplata kotizacije za prijavljeni broj sudionika

Nakon što ste na e-mail adresu udruge dobili razrez, iznos naveden u razrezu uplaćujete isključivo na račun 11. Smotre:

IBAN: HR7824020061500049207

Opis plaćanja/Svrha: 11SIH_broj razreza

* NAPOMENA:

Članove koji će biti volonteri na 11. Smotri izviđača Hrvatske ne prijavljujete kroz eSkaut i Typeform već se oni sami prijavljuju za volontiranje te ispunjavaju poveznicu s detaljnim osobnim podacima.

Sudionici se za sudjelovanje na 11. Smotri izviđača Hrvatske mogu prijaviti u periodu od 20. siječnja 2022. godine do 31. svibnja 2022. godine.

Nakon 31. svibnja su last minute prijave s iznosom sudioničke kotizacije od 600 kn.

Za sve prijave nakon 31. svibnja ne odgovaramo za dostupnost programa.

* NADOPUNA PRIJAVE SUDIONIKA:

Ako nakon ispunjavanja prve prijave sudionika kroz eSkaut te udruge kroz Typeform budete imali još članova za prijaviti, to možete učiniti tako da na isti način ponovite cijeli postupak.

Jedina razlika je što u Typeformu prilikom dodatne prijave trebate odabrati odgovor kako se radi o nadopuni prijave pa ćete automatski preskočiti sva opća pitanja o udruzi na koja ste dali odgovor prilikom prve prijave.